Színház-Dráma-Nevelés (30.)

2022. november 18-19.
2022. november 18-19-én (‘nulladik nap’ 17-én!) harmincadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Drámapedagógiai Társaság szakmai hétvégéje a Marczibányi Téri Művelődési Központban. Ebben az évben különös aktualitást ad a módszertani hétvégének, hogy a hazai színházi nevelés és annak vezető társulatai is kerek évfordulót ünnepelnek. Éppen ezért kiemelt szerepet kap – az itthon is ismert angol rövidítéssel TIE-nak is nevezett – színházi nevelés. A Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó ez évi tapasztalatait feldolgozó záró eseményként gyermekszínjátszó rendezőknek szóló foglalkozások is bekerültek a hétvége választékába.
Rangos szakmai programmal várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a gyermekszínjátszás, a drámapedagógia és a színházi nevelés iránt. A rendezvény vendégei tréningeken, bemutató órákon, saját élményű foglalkozásokon és színházi nevelési előadásokon vehetnek részt.
Várjuk a szervező, a Magyar Drámapedagógiai Társaság tagjait is: az egyesület tisztújító közgyűlést tart. Egyesületi tagjainak jelenléte fontos a közeljövőnket érintő személyi döntésekben.
Helyszín: Budapest, II. kerület, Marczibányi tér 5/A
A foglalkozások többnyire létszámkorlátosak, ezért a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. A leírásoknál jelöltük, hogy mely programoknál van résztvevői, illetve nézői létszámkorlát. Az online regisztrációban csak magára a programra lehet regisztrálni; hogy a programon belül ki lesz résztvevő és ki lesz néző, a program napján, reggel, a személyes megjelenéskor dönthető el – a létszámkorlát figyelembevételével. Ez ügyben is számítunk vendégeink rugalmas hozzáállására.
REGISZTRÁCIÓ: ide kattintva vagy a következő cím bemásolásával: https://forms.gle/ivdZUd8PW1E53PtMA
A regisztráció menete:
A sikeres (és rövid idő alatt lebonyolítható) regisztráció érdekében a következőket javasoljuk:
– Tekintse meg a részletes programot, válasszon a párhuzamosan futó foglalkozások közül.
– Töltse ki a regisztrációs űrlapot.
– Ha megválaszolt minden kérdést, kiválasztotta a programokat, kattintson a „küldés” vagy „submit” gombra.
– Ne felejtse el a részvételi díjat átutalni, mert a regisztráció csak a befizetéssel együtt érvényes.
FIGYELEM: a regisztráció a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!!!
Aki regisztrált és befizette a részvételi díjat, a rendezvény napján az aulában elhelyezett regisztrációs pultnál átveheti a belépőt.
RÉSZVÉTELI DÍJ:
Péntek:          (tagoknak) 2.000 Ft      (nem tagoknak) 2.500 Ft
Szombat:       (tagoknak) 3.000 Ft      (nem tagoknak) 4.000 Ft
Bérlet:            (tagoknak) 4.250 Ft      (nem tagoknak) 5.500 Ft
A részvételi díjat kérjük előre átutalni.
Bankszámlaszám: Magyar Drámapedagógiai Társaság, OTP 11701004-20065946, azonosításként kérjük, tüntesse fel az „SZDN” rövidítést, a jelentkező nevét és a dátumot vagy dátumokat!
A befizetés határideje: november 17. (csütörtök)
A rendezvényről fotók készülnek, amiket online felületeinken használunk. A regisztrációval a résztvevők hozzájárulnak a felvételek közzétételéhez.
Szeretettel várjuk!
TÁMOGATÓ
Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés Kollégium
EMMI
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 
A részletes program itt olvasható.